Sesongavslutning i Gladringen Seniordans Grimstad.

 

 

Tirsdag den 3.mai feiret Gladringen i Grimstad sesongavslutning på KilandSenteret som ligger ved Kilandvannet mellom Grimstad og Hærefoss i Aust-Agder. Vi var 34 glade seniordansere som dro dit opp og ble møtt av en hyggelig leder, Jon Tønnevold som er primus motor der.

Han viste oss stolt rundt på et fantastisk anlegg med masser av aktivitetstilbud for barn og ungdom i alle aldre. Etter som jeg forsto driver han anlegget i samarbeid med Grimstad Røde Kors og det er stort sett myntet på barn og ungdom som trenger litt støtte. Der kan man drive med alt fra kanopadling, fisking, forskjellige klatretilbud og masser av innendørsaktiviteter når været er for ille om vinteren.

Han fortalte at der er fullbooket til omtrent alle helger for et år fremover, så senteret er tydeligvis populært.

Vi fikk danset i en stor ballbinge med kunstgress mens vi ventet på maten og de fleste av oss syntes det var moro å danse på slikt belegg. Vi følte oss litt sporty da.

Vi benket oss rundt et langbord i den ene halvdelen av den store laftete hovedbygningen som de hadde skaffet seg fra Horten. Der hadde husene blitt bygget for tyske våpensmeder under krigen og som man kan se på bildet er to bygninger bygget sammen med et inngangsparti i midten. Det hele var flott utført og jeg undres hvordan de har klar å få det til.

Middagen besto av kokt ørret med deilig salat av forskjellige typer og alle forsynte seg godt av den deilige maten.

Etter vi hadde fått is og kaffe til dessert, fikk vi danset noen danser til før vi avsluttet med medbrakte kaker og kaffe. Noen grep ordet for å takke for sesongen som vi la bak oss og vi ønsket hverandre en riktig god sommer med håp om at alle er like friske og rørlige når høsten kommer og vi starter opp igjen med dans på Solvang.

 

 

Det flotte hovedbygget de har fått til av det de hentet i Horten. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                Flott langbord med glade seniordansere.

 

 

***************


Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)