header-sor-trondelagx1020

 

10-årsubileum for Rissa Seniordans.

Rissa seniordans ble stiftet 24.01.2007, og lørdag 25.03.2017 ble det feiret 10-årsjubileum i Halvardtun i Hasselvika.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gruppeleder Jan Arvid Larsen og Reg.leder Else Spjøtvoll               Ordfører Ove Vollan

 

 

44 av medlemmene møtte. I tillegg var det invitert noen gjester. Det var ordfører Ove Vollan, regionleder Else Spjøtvold, styremedlem i regionsstyret Solfrid Rian, danseleder i Leksvik Kari Steen, Anny Aunli og Asbjøtg Krabseth fra Leksvika. De to siste var med i Rissa seniordans fra starten og fram til det ble dannet egen dansering i Leksvika.

Kommunelege Arnfinn Seim var også invitert, men han var forhindret. Men han sendte en hilsen og sa at han gjerne skulle vært med og snakket om viktigheten av vår aktivitet. Han har anbefalt flere av sine klienter å begynne med seniordans.

Først ble det servert middag, og før andre servering ble det lest en jubileumsberetning før de som tok insiativet til Rissa seniordans: Sissel Godal, Vigdis Hassel og Anne Hassel ble æret med en sang og blomsteroppsats. Sissel Godal holdt tale og mintes episoder fra oppstarten.

Etter andre gangs matservering tok ordføreren ordet og holdt tale der han tok fram at vår virksomhet var veldig viktig sett både i helsemessig og sosialt perspektiv. Han overrakte en stor blomsterbukett fra Rissa kommune. Regionleder Else Spjøtvold snakket litt om gleden ved å drive med seniordans. Hun overrakte et bordflagg og diplom fra Seniordans Norge.

Til slutt mintes Asbjørg Krabseth tiden da hun og to til fra Leksvika var med i danseringen vår. Hun overrakte en lokalprodusert treskål full av Twistsjokolade.

Så ble det dans. Ordføreren var sporty og ble med i dansringen. Han uttalte senere at han ikke trodde at det gikk an å bli så svett av seniordans.

Etter danseøkta ble det servert kaffe og kaker. Vi hadde fått laget en stor jubileumskake med seniordansens logo på.

Det ble ei danseøkt til før festen ble avsluttet. Etter uttalelse fra deltakerne var dette en jubileumsfest som var meget vellykket.

 

Ref. Erna Onsøien Tangvik

 


Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)