Sommerdanser 2017
 
 
 
Dansegruppe                          Tidspunkt/sted                                                        Kontaktperson/tlf.
Kvinesdal Seniordans             31. mai kl. 16.00 i Idrettshallen, Kvinesdal                 Teresa mobil 994 33 347
Vennesla Seniordans               6. juni kl. 16.00-18.00.  Værforbehold                       Lene mobil 481 40 425
                                              NB! Dansen blir i Vennesla Sentrum
                                               v/kulturhuset
Domkirken/Onsdansen             20. juni kl. 17.00-19.00 på Tangen,                           Anne Lise mobil 472 67 233
                                                  Kristiansand                                                       Bjørg mobil 909 77 291
Lyngdal Seniordans                  14. juli kl. 18.00 telt i Lyngdal sentrum                      Liv Marry mobil 958 28 368
Salg av mat og drikke
Mandal Seniordans                    8. august kl. 11.00-1300 i Turnhallen                       Tor Ingvard mobil 416 93 447/ 
                                                                                                                                                988 24 723
 
Søgne Seniordans                     15. august kl. 15.00-17.00                                   Anne Lise mobil 472 67 233
                                                Hellevika,  Søgne                                                Kari mobil 915 34 498
 
 
Ta med mat,   drikke,   stol,  dansebånd,  evt. badetøy og innesko der dansen er innendørs.
God sommer ønskes dere alle av regionleder Bjørg Staalesen.
 

Søgne1 feiret 15 års-jubileum og Søgne 2 sitt 10 års-jubileum sammen i Tinntjønnhallen. 115 festkledde deltakere møtte forventningsfulle opp for å hedre dem.
Vi ble ikke skuffet. Vi ble traktert med deilig middag, kaffe og bløtkake og ble underholdt med nydelig sang. Vår regionleder gledet oss med vakker musikk og det ble lest opp dikt til ære for Seniordansen.
De to arrangørene ble hyllet med taler og gaver fra andre grupper og lokale krefter i kommunen. Det ble også tid til litt seniordans, så alle var godt fornøyde!
 
 
Forventningsfulle Seniordansere.
 
 
Anne Lise og Kari ønsker velkommen.
 
 
 
 
Det var ingenting å si på danseplassen.
 
 
Nei, det er ikke vekkelsesmøte, men en flott demostrasjon av sittedans.

            Sesongavslutning i Gladringen Seniordans Grimstad.

 

 

Tirsdag den 3.mai feiret Gladringen i Grimstad sesongavslutning på KilandSenteret som ligger ved Kilandvannet mellom Grimstad og Hærefoss i Aust-Agder. Vi var 34 glade seniordansere som dro dit opp og ble møtt av en hyggelig leder, Jon Tønnevold som er primus motor der.

Han viste oss stolt rundt på et fantastisk anlegg med masser av aktivitetstilbud for barn og ungdom i alle aldre. Etter som jeg forsto driver han anlegget i samarbeid med Grimstad Røde Kors og det er stort sett myntet på barn og ungdom som trenger litt støtte. Der kan man drive med alt fra kanopadling, fisking, forskjellige klatretilbud og masser av innendørsaktiviteter når været er for ille om vinteren.

Han fortalte at der er fullbooket til omtrent alle helger for et år fremover, så senteret er tydeligvis populært.

Vi fikk danset i en stor ballbinge med kunstgress mens vi ventet på maten og de fleste av oss syntes det var moro å danse på slikt belegg. Vi følte oss litt sporty da.

Vi benket oss rundt et langbord i den ene halvdelen av den store laftete hovedbygningen som de hadde skaffet seg fra Horten. Der hadde husene blitt bygget for tyske våpensmeder under krigen og som man kan se på bildet er to bygninger bygget sammen med et inngangsparti i midten. Det hele var flott utført og jeg undres hvordan de har klar å få det til.

Middagen besto av kokt ørret med deilig salat av forskjellige typer og alle forsynte seg godt av den deilige maten.

Etter vi hadde fått is og kaffe til dessert, fikk vi danset noen danser til før vi avsluttet med medbrakte kaker og kaffe. Noen grep ordet for å takke for sesongen som vi la bak oss og vi ønsket hverandre en riktig god sommer med håp om at alle er like friske og rørlige når høsten kommer og vi starter opp igjen med dans på Solvang.

 

 

Det flotte hovedbygget de har fått til av det de hentet i Horten. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                Flott langbord med glade seniordansere.

 

 

***************

Vi som arrangører hadde nervene litt på høykant da tiden nærmet seg for dansen vår på Froland Verk 1.mai. Snøvær og veikaos bare noen dager før, gav oss litt å tenke på. Heldigvis begynner langtidsvarselet til værvarslingen å være et godt hjelpemiddel for hva vi kan vente oss og det hjalp oss nå og. De meldte regn dagen før og dagen etter, men 1.mai skulle være bra. Temperaturen kunne vært bedre, men vi skulle jo danse oss varme.

Dagen kom og været ble som lovet. Rundt femti optimister dukket opp, heldigvis godt kledd og selv om Eva som skulle være sjef, måtte melde avbud, så satte vi i gang.

Vi danset noen av de dansene som vi hadde satt på programmet og sjoglerte litt med instruksen og det hele fungeret ganske bra.

Jeg filmet en del og ser i ettertid at vi kanskje må ta instruksen litt nøyere, for der var en god del forvirring i noen av dansene. Men pytt, vi hadde det gøy alle sammen og det er det viktigste.

Mot slutten økte den kalde vinden og det var ingen som var misfornøyd da vi tok «Gullringen» og gav oss.  

 

 

50 entusiaster.

Hjemmeside for Sørlandets Seniordans.

Hei alle Seniordansere på Sørlandet! Nå er vi i gang med vår egen hjemmeside. På Seniordansens hjemmeside www.seniordans.no under web finner du Sørlandets egen side. Her skal vi prøve å holde dere oppdatert om det som skjer hos oss.

Opplysninger om sommerdanser, fester, møter og andre arrangementer skal vi prøve å få inn der. Vi vil og ha reportasjer fra treff, turer, fester og lignende, gjerne med bilder.

Mye er avhengig av at vår web-redaktør Tore Bratten i Lillesand Seniordans får inn materiale fra medlemmene. Hvis noen er usikre på hvordan de skal få overbrakt stoffet så ring ham.

Han er ny i stillingen, så han trenger nok litt tid til å bli varm, men starter opp med stor optimisme.

Tores e-mail adresse er : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefonnr: 911 34 218

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)