Så var det Vennesla som sto for tur med sommerdans. Denne gangen var dansen i sentrum på brosteinen i gågaten, og det gikk fint uten uhell av noe slag. Mange møtte opp på tross av usikre værmeldinger og det ble en flott dans med mange blide og ivrige ansikter. Dansene var enkle og greie og med god instruks gikk det hele fint selv om noen av dansene var ukjendt for enkelte.

 

 

Her er en blid og entusiastisk gjeng i full sving. Der sto mange å fulgte med på verandaer og i gågaten.

 

 

 

Her er vi i full gang med Stjernerumba.  Tusen takk til de som gjorde dette mulig. Sommerdanser er helt topp og vi er heldige som får delta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så har sommerdansene startet for i år. Kvinesdal var først ute og mange stilte forventningsfulle opp i den flotte Kvineshallen.

Vi ble tatt godt imot av John og Therese. Og fikk danse og hygget oss som vi bruker å gjøre. Noen av oss hadde visse vansker med å skjønne noen av dansene, så vi trengte god innstruks for at det skulle gå bra. På bildet under strever innstruktørene med å vise oss hvordan.

 

I hvert fall hadde alle en hyggelig stund og det viktigste er jo at vi kan more oss og ikke ta oss selv så høytidelige. I Seniordansen gjør vi feil alle og enhver og prøver å hjelpe hverandre så godt vi kan på en positiv måte.

 

Her ser det ut til at det går bra. Det var god plass å danse i den digre hallen.

 

 

Det var en fin gjeng som avsluttet og mange stiller nok allerede opp i Vennesla på tirsdag for å deta i neste sommerdans.

 

 

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)